Portfolio

Welkom bij ons portfolio! Als webdesignbureau zijn we trots op de projecten die we hebben uitgevoerd voor onze klanten. In dit portfolio laten we graag zien wat we in staat zijn en wat we hebben bereikt voor onze klanten. Of het nu gaat om het ontwerpen van een professionele website of het aanbieden van support en onderhoud, we hebben de vaardigheden en expertise om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

Blader door ons portfolio om een indruk te krijgen van ons werk en laat je inspireren door onze creativiteit en professionaliteit. We hopen dat ons portfolio je aanspreekt en dat we binnenkort de kans krijgen om ook voor jou te werken. Als je vragen hebt of meer wilt weten over onze diensten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te helpen!

Cafetaria Wieland

Cafetaria Wieland heeft ons de opdracht gegeven om een website te ontwikkelen voor hun snackbar. De website moest overzichtelijk en zeer gemakkelijk te gebruiken zijn. Wij hebben ervoor gekozen om de menukaart direct op de homepagina te plaatsen om het bestellen zo eenvoudig mogelijk te maken. Benieuwd naar het resultaat?