Over ons

Welkom bij Web-engineer.nl

Welkom op onze over ons pagina! Als professioneel webdesignbureau zijn we trots op wat we hebben bereikt en op de klanten die we hebben mogen helpen. Op deze pagina willen we graag meer vertellen over wie we zijn, wat we doen en waarom we dit werk zo leuk vinden.

Wij zijn Joris Slaghekke & Maarten Kluin. Twee enthousiaste professionals met een passie voor webdesign. Sinds onze oprichting hebben we hard gewerkt om ons te vestigen als een goed en betrouwbaar webdesignbureau in onze regio, en we zijn trots op de klanten die we hebben mogen helpen om hun online aanwezigheid te versterken en te laten groeien.

Joris Slaghekke
Maarten Kluin
Joris Slaghekke
Maarten Kluin
Onze missie
 

Onze missie is om bedrijven te helpen bij het creëren van professionele en effectieve websites die aansluiten bij de behoeften van hun doelgroep. We bieden een breed scala aan diensten, van het ontwerpen en ontwikkelen van websites tot het maken van promotionele producten en het bieden van support en onderhoud.

Als u meer wilt weten over ons webdesignbureau, neem dan gerust een kijkje op de rest van onze website. We hopen dat je ons werk leuk vindt en dat we binnenkort de kans krijgen om ook voor jou te werken!

Onze werkwijze
  • Stap 1: Kennismaking

  • Stap 2: ontwerpfase 1

  • Stap 3: Reviewgesprek

  • Stap 4: Ontwerpfase 2

  • Stap 5: Lancering